Σχετικά

Ποιοι είμαστε

Personal Experience σημαίνει Personal Training | Small Group Personal. Ένα Boutique Fitness Studio με πιστοποιημένους προπονητές απο ΤΕΦΑΑ, την CrossFit κα την Les Mills.

Στις 4 αίθουσες μας και με μικρά γκρουπ personal ο ασκούμενος έχει πλήρη επίβλεψη πάντα και αδιάκοπα απο προπονητή. Εξασκεί με πλήρη αρμονία όλες τις δεξιότητες του σώματος για την καλύτερη, ασφαλέστερη και με γρήγορα αποτελέσματα άσκηση. Η εξατομικευμένη προσέγγιση κατα την διάρκεια της προπόνησης και το κλίμα της ομαδικότητας δημιουργεί μια Προσωπική Εμπειρία μοναδική.

Ο πυρήνας της επιχείρησής μας είναι ο ασκούμενος και ο στόχος μας απλός: Να βοηθήσουμε την υγεία του, την καθημερινότητά και το lifestyle του μέσα από την αδιάκοπη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Group Experience

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα

Personal Box (CrossFit)

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα

Spinning

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα

Η φιλοσοφία μας

Το experience

Στην Personal Experience πιστεύουμε τόσο πολύ στον προσωπικό στόχο του κάθε ασκούμενου που “βλέπουμε” πέρα από την φυσική κατάσταση του. Βλέπουμε την δυνατότητα που βρίσκεται κρυμμένη και αναμένει να ανακαλυφθεί, να χρησιμοποιηθεί. Πιστεύουμε τόσο πολύ, που αυτό που πολλοί αθλητές το θεωρούν στόχο, εμείς το θεωρούμε δεδομένο αποτέλεσμα της προπόνησης και της προπονητικής μεθοδολογίας στο στούντιο μας. Αυτό που δύσκολα ο ασκούμενος πετυχαίνει είναι η αντίληψη της στιγμής. Εκείνης της έξτρα επανάληψης που νόμιζε ότι δεν μπορούσε να κάνει. Την έκπληξη της δύναμης που έχει το σώμα του. Την ανάμνηση που θα έχει να θυμάται όταν βρήκε τρόπο να ολοκληρώσει την προπόνηση του, όσο δύσκολη ή εύκολη. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε μια εμπειρία μοναδική και πραγματικά εξατομικευμένη.

Στην Personal Experience σε βοηθάμε να ανακαλύψεις τον αθλητή που όλοι μας έχουμε κρυμμένο μέσα μας ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, φυσικής κατάστασης και γυμναστικής εμπειρίας.